Arta Căsniciei nu este doar o înregistrare a unor vorbitori la o conferință de familii. Acest material video include părerea mai multor oameni cu experiență și consilieri, așa cum sunt: Al Mohler, Voddie Baucham, Crawford Loritts și Dennis Rainey.

Voddie Baucham

Voddie Baucham

Dr. Voddie Baucham Jr. are multe responsabilități. Este soț, tată, pastor, autor de carți, profesor, conferențiar și inițiator de biserici. În prezent este pastor și predicator la Grace Family Baptist Church din Spring, Texas. Împreuna cu Bridgit, soția sa, sunt căsătoriți din 1989 și au șase copii.

Bryan Carter

Bryan Carter

Bryan L. Carter (M.A., Dallas Theological Seminary) este pastor senior la Concord Church  în Dallas, Texas. Este prezent în viața orașului Dallas în diverse roluri și găzduiește o conferință națională pe tema predicării expozitive. Este căsătorit cu Stephanie, de care s-a îndragostit în facultate, și au împreuna trei copii.

Michael Easley

Michael Easley

Dr. Michael Easley este autor, vorbitor și fost președinte al „Moody Bible Institute”, pastor și conferențiar. El și Cindy, soția lui, au patru copii și locuiesc aproape de Nashville, Tennessee, unde Michael este pastor cordonator al Fellowship Bible Church.

Dave Harvey

Dave Harvey

Dr. Dave Harvey (D. Min., Westminster Theological Seminary) se ocupă de plantarea de biserici, îngrijirea bisericilor și misiune internațională în cadrul Sovereign Grace Ministries, făcând parte din echipa de conducere începând cu anul 1995. Este autorul carții When Sinners Say I Do și este coautor la cartea Worldliness: Resisting the Seduction of a Fallen World. Locuiește împreuna cu soția sa Kimm în West Chester, Pennsylvania, și au patru copii.

Mary Kassian

Mary Kassian

Mary Kassian este autoare premiată, vorbitoare cu reputație internațională și profesor eminent la „Southern Baptist Seminary”. A publicat mai multe cărți și studii biblice, printre care In My Father’s House: Finding Your Heart’s True Home, Conversation Peace, Vertically Inclined,și the Feminist Mistake. Absolventă a secției de Medicină recuperatorie, Marry a frecventat cursuri de nivel doctoral de teologie sistematică și a predat la diverse seminarii în toată America de Nord. Mary și soțul ei, Brent, care locuiesc în Canada, au celebrat al 25-lea an al căsniciei lor și au trei băieți tineri adulți.

Bryan Loritts

Bryan Loritts

Bryan este pastor coordonator la Fellowship Memphis Church, o biserică multiculturală cu misiuni urbane în comunitatea din Memphis. Deține o diploma de masterat în teologie și este, în prezent, doctorand.
Pe lânga lucrările din comunitatea din Memphis, Bryan a ajuns, grație misiunii sale, în diverse locuri din america ca vorbitor. A scris cartea God on Paper și a contribuit la Great Preaching. El și soția lui, Korie, au trei baieți.

Wayne Grudem

Wayne Grudem

Dr. Wayne Grudem este profesor cercetător de teologie și studii biblice la Phoenix Seminary. A fost membru al comitetului de supraveghere pentru traducerea „English Standard Version” a Bibliei și editor general al „ESV Study Bible”. Margaret este casnică cu normă întreagă și conduce grupuri de ucenicie pentru soțiile de pastori. Au trei copii mari și doi nepoți.

Barbara Rainey

Barbara Rainey

Barbara Rainey, împreună cu soțul ei, Dennis,este fondatorul FamilyLife. Ea a scris numeroase cărți despre familie în ultimii 20 de ani împreună cu Dennis.  Dar de curând a scris câteva cărți singură cum ar fi, When Christmas Came, Thanksgiving: A Time to Remember, Symphony in the Dark (co-autoare cu fica ei Rebecca Mutz), și Barbara și Susan’s Guide to the Empty Nest. Este de asemenea vorbitoare și o artistă dăruită.

Al Mohler

Al Mohler

Dr. R. Albert Mohler Jr. este președinte al Southern Baptist Theological Seminary. Unul dintre liderii evanghelicilor americani, Dr. Mohler este recunoscut în primul rând ca gazetar și comentator pe probleme culturale. A scris numeroase cărți, dintre care amintim Words from the Fire și este gazda a emisiunii: The Albert Mohler Program.De asemenea, este un blogger foarte citit. E căsătorit cu Mary și au doi copii.

Crawford Loritts

Crawford Loritts

Dr. Crawford Loritts este pastor senior la „Fellowship Bible Church”, din Roswell, Georgia, precum și gazda emisiunii zilnice  Living a Legacy. Cunoscut și peste hotare ca profesor și autor, a scris, printre altele:A Passionate CommitmentLeadership as an Identity și and Never Walk Away. Este căsătorit de patruzeci de ani cu Karen și au împreună patru copii și cinci nepoți.

Bobby Scott

Bobby Scott

Bobby Scott este pastor învațator la Los Angeles Community Bible Church, profesor la Los Angeles Bible Training School, precum și conferențiar asociat la The Master’s Seminary. Deține doua masterate obținute la „The Master’s Seminary”(TMS). Scott este editor general la „Secret Sex Wars” – o antologie biblică ce cuprinde șapte personalități creștine. Își prețuiește familia – pe devotata sa soție, Naomi, și pe cei șase copii ai lor.

Tim Muehlhoff

Tim Muehlhoff

Dr. Tim Muehlho (Ph.D., University of North Carolina at Chapel Hill) a lucrat în conducerea „Campus Crusade for Christ ”, începând cu anul 1986, iar în prezent predă cursuri de comunicare interpersonală, retorică și comunicare familială la „Biola University”. Este autorul carților:  Marriage ForecastingAuthentic Communication, și The God Conversation (la care a colaborat cu J. P. Moreland). Atât Tim cât și Noreen, soția lui, vorbesc adesea la conferținele „FamilyLife”, pe tema căsniciei. Locuiesc în Brea, California, împreună cu cei trei baieți ai lor.

Dennis Rainey

Dennis Rainey

Dr. Dennis Rainey este preedintele „FamilyLife”și absolvent al  Dallas Theological Seminary.  Gazda a emisiunii radiofonice FamilyLife Today, care beneficiază de o acoperire națională. Dennis este editor la HomeBuilders Couples Series® . Dennis este autorul mai multor cărți printre care și Staying Close, câștigător a  Gold Medallion Award a Evangelical Christian Publishers Association. Au șase copii și opt nepoți.

Russell Moore

Russell Moore

Russell D. Moore este vicepreședinte senior al departamentului academic și decan al școlii de teologie din cadrul „ The Southern Baptist Theological Seminary” din Louisville, Kentucky. De asemenea, este pastor și predicator la „Highview Baptist Church” din Louisville, scriitor  (Adopted for Life) și conferențiar. Totodată este senior editor la Touchstone: A Journal of Mere Christianity.  Postează cu regularitate pe blogul propriu la adresa russellmoore.com. Împreună cu Maria, soția sa, au patru baieți.

Paul David Tripp

Paul David Tripp

Dr. Paul Tripp a inițiat biserici, a fost muzician, profesor, autor și fondator de școală creștină. În prezent, este președinte la Paul Tripp Ministries și face parte din grupul pastoral al Tenth Presbyterian Church în Philadelphia. De asemenea, preda un curs de viață pastorală la Redeemer Seminary din Dallas. Paul și Luella, cu care este căsătorit de aproape patruzeci de ani, au patru copii.