Evaluarea așteptărilor și mentorare

Cu toții avem așteptări! Calitatea relației de cuplu depinde de înțelegerea acestor așteptări sau dorințe, de capacitatea fiecăruia de ajustare și de felul în care le comunicăm. Frustrările și dezamăgirile în căsnicie vin, de cele mai multe ori, din neîndeplinirea așteptărilor. Cum putem gestiona mai bine așteptările?

Programul de mentorare MARRIAGE EXPECT vă ajută să vă evaluați așteptările în căsnicie, să descoperiți ce fel de ajustări ar fi necesare și să vă bucurați de o relație plină de înțelegere și armonie. Programul este de folos atât celor care au o relație bună și doresc să o ducă la un nivel excelent, dar și cuplurilor care trec prin momente dificile.

MARRIAGE EXPECT este programul care vă oferă și motivația necesară de a gestiona așteptările într-un mod potrivit astfel încât relația să se îmbunătățească semnificativ.

Avantaje Marriage Expect

9 domenii ale căsniciei

Veți avea o perspectivă largă a așteptărilor dvs. Chestionarul Expect vă ajută să faceți o radiografie a așteptărilor în 9 domenii: comunicare, responsabilități casnice, petrecerea timpului liber, relații cu rudele/prietenii, romantism/intimitate, luarea deciziilor, obiceiuri neplăcute, administrarea banilor și creșterea copiilor. La prima ședință de mentorare veți primi un raport de 20 pagini cu grafice despre așteptările dvs.

Mentori cu experiență

Trainerii Family Life au o experiență de 14 ani în mentorare. Veți fi ajutați nu numai să aduceți îmbunătățiri în domeniile esențiale ale căsniciei, dar și să identificați punctele tari ale relației dvs. Cuplurile care trec prin momente dificile nu își dau seama de părțile bune ale relației, fiind prea concentrați pe ceea ce nu merge în căsnicie.

Mai puțin stres în familie

Toate căsniciile se află sub acțiunea unor factori de stres: serviciu, probleme de sănătate, probleme financiare etc. Așteptările pun o presiune suplimentară pe relație. Îmbunătățirea gestionării așteptărilor în urma ședințelor de mentorare va crește calitatea relației și va spori prețuirea și respectul reciproc.

Reconectare emoțională

Clarificarea așteptărilor și a motivelor din spatele lor, precum și comunicarea cu respect a acestora vor contribui la creșterea afecțiunii și întărirea prieteniei în cuplu.

Dacă aveți întrebări, sunați la 0745366443.

3 pași de acțiune

Înscriere

Completați formularul de înscriere de mai jos și achitați costul pachetului Marriage Expect, care include chestionarul Expect, raportul personalizat rezultat și cele două ședințe de mentorare.

Completare chestionar

După înscriere, veți primi prin email linkul chestionarului, care conține 145 întrebări la care dvs doar trebuie să bifați răspunsul potrivit. Timpul aproximativ de completare este 45-50 min.

Ședințe de mentorare

Stabiliți împreună cu trainerii Family Life când vor avea loc cele două ședințe de mentorare (60 min fiecare). Puteți opta pentru ședințe online, prin aplicația zoom, sau la sediul Family Life Romania (Aleea Lacul Morii 3, sector 6, București).

Preț: 200 lei/pers sau 280 lei/cuplu

Dacă participați la program împreună, soț și soție, costul total al programului este 280 lei (chestionar + ședințe de mentorare).

Dacă participă doar unul din cuplu, costul este 200 lei (chestionar + ședinte de mentorare).

Varianta de plată prin transfer bancar

Fundația Romania Pro-Culture,

Aleea Lacul Morii nr. 3, București,
Cod fiscal 14791983,
Cont IBAN
RO58 INGB 0001 0081 7095 8910,

deschis la ING Opera București

(Cod Banca swift: INGBROBU),
cu specificația: „mentorare ME”