Căsnicie

Proiecte pe care le desfășurăm pentru a ajuta viața de familie, astfel încât să vă bucurați cu adevărat de relații semnificative în familiile voastre.

Mereu Romantici

Aceste întâlniri ”Mereu Romantici” constituie cadrul perfect pentru cuplurile căsătorite care vor să petreacă un timp special unul cu celălalt. Timp de două ore, într-o atmosferă caldă și relaxantă, participanții au ocazia să audă lucruri folositoare pentru familiile lor și să interacționeze cu alte cupluri căsătorite.

Conferința ”Week-end de neuitat!”

Este concepută ca un timp  ”de evadare”, în care soțul și soția se focalizează doar pe relația lor. Conferința cuprinde seminarii și proiecte de cuplu, în care soțul și soția primesc informații practice care vor ajuta căsnicia lor să devină mai bună.

Arta Căsniciei

„Arta Căsniciei” este o experiență video destinată familiilor. „Arta Căsniciei” ce constă în șase sesiuni video care combină povești dramatice, mărturii reale, interviuri cu experți, scenete umoristice și alte metode de învățare care să ajute pe oricine, într-un mod practic și revigorant. Mai multe despre acest proiect vizitați site-ul www.artacasniciei.ro

Evenimente

[locations_map width=500 height=300 category= “3” scope=”future”]

[events_list limit=”10″ category=”3″]