Filmul – Like Arrows

Filmul – Like Arrows

…un film oferit de Family Life despre privilegiul și provocarea de a fi părinte.

Este un film care poate fi văzut cu toată familia. Un film motivator și încurajator pentru toți părinții. 

Povestea filmului: Este vorba despre o familie cu 4 copii, 3 biologici și unul înfiat, care la un moment dat se confruntă cu provocări care îi depășesc și realizează că au nevoie de ajutor. Și acest lucru îi provoacă la schimbări în viața lor de familie. Sunt surprinși să constate că soluțiile eficiente pe termen lung erau mai aproape decât credeau.

Ascensiunea

Ascensiunea

Acest curs poate fi accesat timp de 6 luni.

Multor bărbaţi le este greu să identifice acte de curaj când se străduiesc să facă faţă provocărilor zilnice de acasă, de la serviciu şi din comunitate. Însă tocmai acestea sunt câmpurile de luptă pe care trebuie să dea dovadă de curaj zi de zi.
Prin intermediul seriei de faţă, alcătuite din zece sesiuni video, Dennis Rainey, preşedintele FamilyLife, cheamă bărbaţii să înfrunte viaţa cu curaj. Seria noastră prezintă ce înseamnă curajul în toate cele cinci etape din viaţă şi îi îndeamnă pe bărbaţi să evalueze obiectiv cât de bine îşi îndeplinesc datoria ca atare. Autorul îi pregăteşte apoi să-şi atingă cu îndrăzneală scopul vieţii, concepând un plan strategic şi stabilind o viziune captivantă. Alături de alţi bărbaţi, vei aprofunda subiectul folosindu-te de trei metode:

Pentru un impact mai mare în viața participanților, recomandăm utilizarea caietului de studiu „Ascensiunea”, care completează aceste sesiuni video foarte bine. Caietul de studiu poate fi folosit de fiecare participant pentru a-l ajuta la discuţiile în grup, pentru a-l îndruma în perioadele de reflecţie personală şi pentru a facilita elaborarea unui plan de acţiune individualizat.

  • întrebări pentru discuţii în grup, prezentate în timpul „Strângerii la tabăra de bază”
  • perioade de reflecţie personală, când porneşti „Singur la drum”
  • plan individualizat pentru următorul pas pe care îl ai de făcut, numit direct „Plan de acţiune”.

Mentorare PLACE

Mentorare PLACE

Fii o sursă de inspirație pentru alții.

Programul de mentorare PLACE conține următoarele cinci elemente:

·         Pray – ROAGĂ-TE

·         Listen – ASCULTĂ

·         Ask – ÎNTREABĂ

·         Consider – ANALIZEAZĂ

·         Encourage – ÎNCURAJEAZĂ