Filmul – Like Arrows

Filmul – Like Arrows

…un film oferit de Family Life despre privilegiul și provocarea de a fi părinte.

Este un film care poate fi văzut cu toată familia. Un film motivator și încurajator pentru toți părinții. 

Povestea filmului: Este vorba despre o familie cu 4 copii, 3 biologici și unul înfiat, care la un moment dat se confruntă cu provocări care îi depășesc și realizează că au nevoie de ajutor. Și acest lucru îi provoacă la schimbări în viața lor de familie. Sunt surprinși să constate că soluțiile eficiente pe termen lung erau mai aproape decât credeau.

Ascensiunea

Ascensiunea

Acest curs poate fi accesat timp de 6 luni.

Multor bărbaţi le este greu să identifice acte de curaj când se străduiesc să facă faţă provocărilor zilnice de acasă, de la serviciu şi din comunitate. Însă tocmai acestea sunt câmpurile de luptă pe care trebuie să dea dovadă de curaj zi de zi.
Prin intermediul seriei de faţă, alcătuite din zece sesiuni video, Dennis Rainey, preşedintele FamilyLife, cheamă bărbaţii să înfrunte viaţa cu curaj. Seria noastră prezintă ce înseamnă curajul în toate cele cinci etape din viaţă şi îi îndeamnă pe bărbaţi să evalueze obiectiv cât de bine îşi îndeplinesc datoria ca atare. Autorul îi pregăteşte apoi să-şi atingă cu îndrăzneală scopul vieţii, concepând un plan strategic şi stabilind o viziune captivantă. Alături de alţi bărbaţi, vei aprofunda subiectul folosindu-te de trei metode:

Pentru un impact mai mare în viața participanților, recomandăm utilizarea caietului de studiu „Ascensiunea”, care completează aceste sesiuni video foarte bine. Caietul de studiu poate fi folosit de fiecare participant pentru a-l ajuta la discuţiile în grup, pentru a-l îndruma în perioadele de reflecţie personală şi pentru a facilita elaborarea unui plan de acţiune individualizat.

  • întrebări pentru discuţii în grup, prezentate în timpul „Strângerii la tabăra de bază”
  • perioade de reflecţie personală, când porneşti „Singur la drum”
  • plan individualizat pentru următorul pas pe care îl ai de făcut, numit direct „Plan de acţiune”.

Arta Căsniciei

Arta Căsniciei

Acest curs poate fi accesat timp de 6 luni.

Căsnicia este indiscutabil o artă. Fie că ești doar la primele tușe, fie că ai lucrat deja ani întregi la pânza tabloului tău, cei de la FAMILYLIFE, considerăm că prin strădanii necontenite și prin harul lui Dumnezeu relația voastră este menită să devină o capodoperă.

Pentru o experință cât mai plăcută a acestui curs recomandarea noastră este să vă procurați manualul Arta Căsniciei. Manualul nu este menit să-vă dea pur și simplu răspunsuri; el oferă, mai degrabă, un cadru în care să analizezi viața și șă-ți limpezești gândurile în timp ce înveți mai multe despre căsnicie dumneavoastră.

Rezolvarea conflictelor

Rezolvarea conflictelor

Vrem să vă ajutăm să învățați cum să rezolvați conflictele în căsnicia dumneavoastră. Din acest motiv, am creat 4 videoclipuri scurte și practice pe care le puteți accesa GRATUIT! Sperăm că vă vor ajuta pe dumneavoastră și pe partenerul dumneavoastră de a trăi o căsnicie reușită.