Filmul – Like Arrows

Filmul – Like Arrows

…un film oferit de Family Life despre privilegiul și provocarea de a fi părinte.

Este un film care poate fi văzut cu toată familia. Un film motivator și încurajator pentru toți părinții. 

Povestea filmului: Este vorba despre o familie cu 4 copii, 3 biologici și unul înfiat, care la un moment dat se confruntă cu provocări care îi depășesc și realizează că au nevoie de ajutor. Și acest lucru îi provoacă la schimbări în viața lor de familie. Sunt surprinși să constate că soluțiile eficiente pe termen lung erau mai aproape decât credeau.

Arta de a fi părinte

Arta de a fi părinte

Acest curs poate fi accesat timp de 6 luni.

Meseria de părinte aduce cele mai multe satisfacţii, dar este şi una dintre cele mai dificile. Bebeluşul care nu vrea să doarmă devine un ţânc care nu vrea să mănânce şi ajunge mai apoi un adolescent care nu vrea să comunice. Nu sunt chiar toate zilele rele, dar toţi părinţii au nevoie de o mână de ajutor şi de îmbărbătare pe parcurs.

Este posibil să vă creşteţi copiii fără prea mare stres şi sporind armonia din căminul dumneavoastră. Arta de a fi părinte se bazează pe învăţămintele strânse în zeci de ani de Dennis şi Barbara Rainey şi pe sfaturile altor consilieri de seamă din domeniu şi vă prezintă principalele probleme de care trebuie să se ocupe părintele împreună cu copilul.

Arta Căsniciei

Arta Căsniciei

Acest curs poate fi accesat timp de 6 luni.

Căsnicia este indiscutabil o artă. Fie că ești doar la primele tușe, fie că ai lucrat deja ani întregi la pânza tabloului tău, cei de la FAMILYLIFE, considerăm că prin strădanii necontenite și prin harul lui Dumnezeu relația voastră este menită să devină o capodoperă.

Pentru o experință cât mai plăcută a acestui curs recomandarea noastră este să vă procurați manualul Arta Căsniciei. Manualul nu este menit să-vă dea pur și simplu răspunsuri; el oferă, mai degrabă, un cadru în care să analizezi viața și șă-ți limpezești gândurile în timp ce înveți mai multe despre căsnicie dumneavoastră.

Rezolvarea conflictelor

Rezolvarea conflictelor

Vrem să vă ajutăm să învățați cum să rezolvați conflictele în căsnicia dumneavoastră. Din acest motiv, am creat 4 videoclipuri scurte și practice pe care le puteți accesa GRATUIT! Sperăm că vă vor ajuta pe dumneavoastră și pe partenerul dumneavoastră de a trăi o căsnicie reușită.

Mentorare PLACE

Mentorare PLACE

Fii o sursă de inspirație pentru alții.

Programul de mentorare PLACE conține următoarele cinci elemente:

·         Pray – ROAGĂ-TE

·         Listen – ASCULTĂ

·         Ask – ÎNTREABĂ

·         Consider – ANALIZEAZĂ

·         Encourage – ÎNCURAJEAZĂ