FAMILYLIFE Week

30 oct. – 4 noi. 2023

 

 

FamilyLife Romania
organizează în premieră o serie de evenimente
pentru cupluri căsătorite, părinți și tineri necăsătoriți.

Luni, 30
OCTOMBRIE
ora 19:00

Putem vorbi?
(Arta comunicării în cuplu)

Fie că vă confruntați cu neînțelegeri, conflicte sau lipsă de intimitate, comunicarea în cuplu vă oferă instrumente practice și sfaturi personalizate pentru a depăși orice obstacol. Nu lăsați problemele să vă afecteze fericirea și încrederea, apelați acum la comunicare în cuplu și descoperiți cum să vă exprimați mai bine sentimentele, nevoile și dorințele.

Marți, 31
OCTOMBRIE
ora 19:00

Apropiere de inima copilului
(Dezvoltarea relației cu copilul )

Workshop-ul despre dezvoltarea relației cu copilul este un program interactiv și practic, care vă oferă oportunitatea de a învăța și de a aplica principii și tehnici eficiente pentru a vă relaționa mai bine cu copiii voștri, a-i înțelege mai profund și a-i sprijini în dezvoltarea lor armonioasă. Acest workshop se adresează părinților și tuturor celor interesați de creșterea și educarea copiilor.

Miercuri, 01
NOIEMBRIE
ora 19:00

Drumul către inima celuilalt
(Intimitate în căsnicie)

Workshopul de intimitate în căsnicie este un program conceput pentru a ajuta cuplurile să își îmbunătățească relația sexuală și emoțională. Participanții vor învăța despre importanța comunicării, a respectului, a încrederii și a iubirii în cadrul unei căsnicii sănătoase.  Workshopul de intimitate în căsnicie este destinat cuplurilor care doresc să își revigoreze sau să își consolideze legătura intimă, indiferent de vârstă si experiență.

Joi, 02
NOIEMBRIE
ora 19:00

Copii de succes
(Disciplinarea și formarea caracterului copilului)

Un curs practic și interactiv, care îți oferă instrumente și strategii pentru a-ți educa copilul într-un mod pozitiv și eficient. Vei învăța cum să comunici cu copilul tău, cum să îi stabilești limite și consecințe, cum să îi dezvolți abilități sociale și emoționale, cum să îi sprijini învățarea și creativitatea, și cum să îi cultivi valori și principii morale. Workshop-ul se bazează pe cele mai eficiente cercetări în domeniu, și îți oferă oportunitatea de a-ți împărtăși experiențele și provocările cu alți părinți.

Vineri, 03
NOIEMBRIE
ora 19:00

Micșorăm presiunea
(Gestionarea stresului în familie și valori)

Workshop-ul Gestionarea stresului în familie vă ajută să identificați și să gestionați mai eficient sursele de stres din viața voastră. Acest workshop vă oferă instrumente practice și strategii pentru a vă îmbunătăți calitatea relațiilor cu membrii familiei, pentru a vă clarifica valorile personale și pentru a vă crește nivelul de satisfacție și fericire.

Sâmbătă, 04
NOIEMBRIE
ora 15:00

Căsnicia – între ideal și realitate
(Mituri despre căsnicie ) – pentru tineri necăsătoriți

Workshopul “Căsnicia – între ideal și realitate” este un eveniment destinat tinerilor necăsătoriți care doresc să afle mai multe despre provocările și frumusețea vieții în doi. Vom discuta despre miturile și așteptările nerealiste care pot afecta relația de cuplu, precum și despre principiile și valorile care stau la baza unei căsnicii sănătoase și fericite. Workshopul este interactiv, bazat pe studii de caz, jocuri de rol și exerciții practice. Vă așteptăm cu drag!

Sâmbătă, 04
NOIEMBRIE
ora 18:00

Feminitate și bărbăție
(Rolul soțului și al soției în familie)

Workshopul “Feminitate și bărbăție” este un eveniment destinat celor căsătoriți. Vom discuta despre importanța rolurilor fiecăruia în căsnicie, respectului și iubirii în relația de cuplu. Vom învăța cum să ne valorificăm talentele și să ne sprijinim reciproc în provocările vieții. Vom descoperi cum să ne bucurăm de frumusețea și bogăția familiei noastre. 

Vorbitori FAMILY LIFE WEEK

 Laurențiu și Clara Bărbulescu

Laurențiu și Clara Bărbulescu

coordonatori FAMILYLIFE Romania

 Căsătoriți de 33 de ani, trei copii adulți (28, 27 și 23 ani). Speakeri Family Life la conferințe Weekend de neuitat și Mereu romantici. Traineri certificați Prepare-Enrich; Moderatori Marriage Intensive;  30 ani experiență în mentorarea tinerilor și 18 ani experiență în consilierea și mentorarea cuplurilor logodite și căsătorite.

Mark & Christine Daniel

Mark & Christine Daniel

coordonatori FAMILYLIFE Europa

Căsătoriți de 38 de ani și au doi copii. Au condus timp de mai mulți ani Family Life în UK, fiind implicați în activități destinate familiilor, în special în conducerea grupurilor mici.  Sunt autorii materialului “Împreună”, tradus în mai multe limbi și care cuprinde nouă sesiuni despre căsnicie.

 Ionut & Cristina Tănase

Ionut & Cristina Tănase

consilieri și speakeri

Locuiesc în București. Căsătoriți de 20 ani cu o experiență de 24 ani în consilierea tinerilor și a familiilor. Au doi copii de 11 și 17 ani. Consilieri și vorbitori pentru cuplurile logodite și pentru familii, certificați FAMILYLIFE, Marriage Intensive și PREPARE ENRICH.

Nelu & Natalia Suciu

Nelu & Natalia Suciu

consilieri și speakeri

Locuiesc în București, sunt căsătoriți de 21 ani, au doi copii (17 și 21 ani). Experiență de 24 de ani în consilierea tinerilor și a familiilor. Speakeri FAMILYLIFE la conferințele de cupluri. traineri certificați Prepare-Enrich și moderatori Marriage Intensive Program.

Înregistrare

Investiție

30 lei/pers/zi

(50 lei/cuplu/zi)

120 lei/pers/week

(200 lei/cuplu/week)